Balm Balm Gezichtsverzorging

Balm Balm gezichtsverzorging is een zachte lijn die het gezicht op een milde wijze reinigt. De producten van Balm Balm zijn 100% biologisch en bevatten geen chemische ingrediënten waardoor het extra zacht is voor de huid. De gezichtsverzorgingsproducten van Balm Balm zijn geschikt voor ieder huidtype waardoor het makkelijk te gebruiken is.

Spa-ervaring met Balm Balm producten

Balm Balm biedt heerlijke producten aan die het gevoel van een Spa resort evenaren! Een favoriet is de Wrap Muslin Cloths. Deze heerlijke handdoek is van zacht geweven stof en zorgt ervoor dat alle restjes make-up worden verwijderd en dat het hele gezicht wordt gereinigd. Maak deze handdoek lauw warm, leg het op het gezicht en het ontspannen is begonnen!

Beautycare for u!

JohnBeerens.com vind het erg belangrijk om het beste advies te geven aan de klant over onze producten. Mocht u het fijn vinden om persoonlijk advies te krijgen of heeft u vragen over onze producten? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om u te helpen! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.