Balm Balm huidverzorging

De huid is heel kostbaar en moet goed onderhouden worden. Door de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken blijft de huid in optimale conditie. Balm Balm heeft huidverzorgingsproducten van top kwaliteit die de huid het beste bieden en ervoor zorgen dat de huid zijdezacht aanvoelt.

Bath & Shower oil

De bad en douche lijn van Balm Balm is zeer gevarieerd. Deze fijne oliën vormen een aromatherapie voor het lichaam die ongeveer 2- 3 wasbeurten meegaan. Naast deze heerlijke verwennerij in bad is het ook heerlijk te gebruiken tijdens het douchen. Het lichaam wordt hersteld en de oliën laten een heerlijke romige geur achter die de hele dag blijft hangen. Naast het gebruik voor onder de douche is de bad en douche olie ook te gebruiken als parfum olie. Om alle geuren te kunnen proberen kunt u de Balm Balm Bath & Shower Oil Collection uitproberen, hierin vindt u 7 heerlijke geuren. 

Vragen over Balm Balm huidverzorging

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de juiste olie voor u? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven! U kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010.