Balm Balm Moeder & Baby

(10 artikelen)
Bekijk alles

Balm Balm Moeder & Baby

Tijdens de zwangerschap wordt de huid van de zwangere vrouw nogal op de proef gesteld doordat de buik gaat groeien. Dit kan voor striae zorgen, maar met de juiste producten te gebruiken tijdens de zwangerschap kan dat verminderd of voorkomen worden. Balm Balm mum tot be body oil is speciaal geschikt voor zwangere vrouwen. Deze fijne olie verzorgd, hersteld en kalmeert de huid, daarnaast is deze olie 100% natuurlijk en is makkelijk in gebruik.

De baby huid

De baby huid is zeer kwetsbaar voor invloeden van buitenaf en hebben de juiste verzorging nodig. De huid van de baby heeft nog geen volledige structuur, wat inhoud dat het tere huidje niet tegen verzorgingsproducten kan die bedoeld zijn voor volwassenen. Balm Balm heeft speciaal voor de aller kleinste een lichte olie ontworpen die gericht is op de gevoelige huid van de baby. De Ultra Gentle Baby Bath and Body Oil van Balm Balm is parfum vrij en kan gebruikt worden voor in badwater of direct op het huidje.

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Balm Balm? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om u advies te geven! U kunt contact opnemen met onze beautycare adeling via +31 (0)13 530 2010.

Balm Balm Moeder & Baby (10 artikelen)
Bekijk alles