Balm Balm Parfumvrij

Parfum zit vrijwel in allerlei cosmetica en lichaamsverzorging verwerkt. Bij het kopen van een verzorgingsproduct wordt vaak eerst aan het product geroken of de geur wel aangenaam is, voordat er op de ingrediëntenlijst wordt gekeken of het parfum vrij is. Parfum zorgt ervoor dat de huid kwetsbaarder wordt en kan ervoor zorgen dat de huid sneller vatbaar is voor ontstekingen of irritaties.

Parfumvrij om huidirritatie te voorkomen

Parfumvrije producten zorgen ervoor dat de huid zijn structuur en elasticiteit behoud. Door de zachte ingrediënten in de producten van Balm Balm komt de huid niet in aanmerking met chemische stoffen. Om het gezicht optimaal te verzorgen heeft Balm Balm Fragrance Free Face Balm ontwikkeld. Deze gezichtsbalsem is ideaal voor de gevoelige huid en geeft de huid de juiste verzorging zonder parfum of chemicaliën!

Balm Balm veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen en kunt u altijd advies vragen aan onze beautyspecialisten. Zij staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven of vragen te beantwoorden! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.