Merken
 1. (3)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (1)
 12. (1)
 13. (1)
 14. (1)
 15. (1)
Levertijd
 1. (3)
Stoffen
 1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Batiste Droogshampoo

(3 artikelen)
Bekijk alles
Batiste Droogshampoo (3 artikelen)
Bekijk alles

Batiste droogshampoo

Batiste is een merk dat zich specifiek op droogshampoos richt. Een droogshampoo is ideaal in gebruik tussen 2 wasbeurten door, om ervoor te zorgen dat het haar weer fris oogt en aanvoelt. Voor dun en futloos haar is de Batiste droogshampoo een aanrader! Batiste droogshampoo zorgt ervoor dat het haar meer volume en structuur kijgt.

Droogshampoo voor extra volume

Voor dun en futloos haar is het ideaal om een droogshampoo te gebruiken die het haar meer volume geeft. Zo zorgt een droogshampoo met volume er meteen voor dat het haar niet alleen frisser wordt, maar ook een extra boost geeft! Batiste XXL Volume Droogshampoo doet zijn naam echt eer aan, deze XXL droogshampoo geeft het haar een ware volume boost terwijl het haar heerlijk fris oogt en aanvoelt! Deze droogshampoo bevat geen sls, sulfaten, parabenen en siliconen.

Tropische droogshampoo

Om het vakantiegevoel te behouden heeft Batiste een heerlijke tropische droogshampoo ontwikkeld. Deze droogshampoo heeft een heerlijke kokosgeur, die alle tropische herinneringen op zal roepen! Het gevoel van zon, zee, strand en een heerlijke cocktail aan de hand ervaart u nu thuis in een hand omdraai!

Verleidelijke droogshampoo

Een subtiele, verleidelijke geur in het haar is iets wat menig vrouw wil. De blush droogshampoo van Batiste heeft een heerlijke romantische, verleidelijke geur. Deze subtiele droogshampoo is heerlijk om over het haar te verdelen om de hele dag door een romantische geur te beleven.

Beautycare afdeling

JohnBeerens.com vind het erg belangrijk om de beste service te verlenen aan u! Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven of om uw vragen te beantwoorden. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.