Categorie navigatie:

Merken
  1. (15)
  2. (1)
Huidtype
  1. (2)
  2. (1)
  3. (1)
Levertijd
  1. (16)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Beautyblender

(16 artikelen)
Bekijk alles
Beautyblender (16 artikelen)
Bekijk alles

Beautyblender

Beautyblender één van de bekende merken in de beautywereld. Beautyblender staat namelijk bekend om zijn unieke make-up sponsjes. De make-up sponjes zijn namelijk latexvrij, eivormig en te verkrijgen in meerdere kleuren en maten. Door het unieke design is het eenvoudig om make-up of andere producten aan te brengen op het gezicht. Tevens heeft Beautyblender ook verschillende reinigingsmiddelen. Hiermee kan men de sponsjes en make-up kwasten grondig reinigen zonder dat de tools worden beschadigd.

De producten van Beautyblender

Bij JohnBeerens.com kan u een breed gamma aan beautyproducten van Beautyblender vinden. Zo zijn er meer dan vijf verschillende sponsjes die ervoor zorgen dat uw huid kan stralen. Een van de favorieten onder onze beautyexperts, is de Beautyblender Pro. Dit unieke witte sponsje wordt veel gebruikt door visagisten. Het sponsje kan zowel droog als nat worden gebruikt. Omdat de Beautyblender Pro een smallere en een bredere kant heeft, kan men alle moeilijk bereikbare plekken van het gezicht voorzien van make-up.

Bestel Beautyblender online

Verlangt u ook naar een prachtige look? Probeer dan eens de producten van Beautyblender. Bij JohnBeerens.com kan u altijd uw favoriete beautyproducten vinden. Wanneer deze op voorraad zijn en voor 22:00 uur worden besteld, kan u morgen al genieten van uw favoriete producten. Bestel daarom vandaag nog uw product van Beautyblender. Indien u meer informatie wenst over de producten, kan u contact opnemen met onze beautycare. Telefonisch zijn zij te bereiken op: + 31 (0)13 – 5 30 20 of via [email protected]