Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Beautylab

(1 artikel)
Bekijk alles
Beautylab (1 artikel)
Bekijk alles

Beautylab

Serena Verbon is de eigenaar van de bekende blog Beautylab.nl. Zes jaar geleden is ze begonnen met bloggen als hobby die is uitgegroeid tot een van de grootste online platformen van Nederland. Dagelijks mag Serena 56.000 unieke bezoekers ontvangen. In haar blog schrijft ze vooral over onderwerp zoals beauty, fashion, lifestyle en reizen. Graag houdt ze je dagelijks up-to-date met twee posts omtrent deze onderwerpen. Zo blijft iedere vrouw op de hoogte van de laatste nieuwtjes in de beauty-en modewereld. Sinds kort heeft Serena een boek uitgebracht, genaamd Serena’s Stijlgids.

Serena’s Stijlgids

Serena’s Stijlgids is het eerste en tevens zelfgeschreven boek van Serena Verbon. Het boek is een samenvatting van de leukste posts op haar blog, leuke tips & tricks, recepten en antwoorden op de meest voorkomende vragen omtrent beauty. Het boek is inspirerend, rijk geïllustreerd en bevat een heldere uitleg. Op deze manier kan iedere vrouw zelf de beautytips toepassen. Alle onderwerpen zoals beauty, mode, koken, interieur en reizen worden besproken. Het boek is de ideale stijlgids voor de modebewuste vrouw. Daarnaast is het ook een echte cadeautip.

Bestel Serena’s Stijlgids bij JohnBeerens.com

Wilt u ook graag alles weten omtrent beauty in de grootste zin? Bestel dan vandaag nog Serena’s Stijlgids bij JohnBeerens.com. Bij JohnBeerens.com kan u altijd eenvoudig en veilig uw favoriete beautyproducten en stylingtools online bestellen. Indien u meer informatie wenst, kan u contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.