Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Biguine Lippotlood

(1 artikel)
Bekijk alles

Biguine Lippotlood

Een lippotlood is niet meer te missen tussen de make-up producten! Een lippotlood is een basisproduct voor de lippen en zorgt ervoor dat de lipper voller lijken omdat de contouren van de lippen worden geaccentueerd.

Gebruik Biguine

Biguine heeft een lippotlood ontworpen die perfect bij de natural look past, waardoor dit lippotlood voor elke gelegenheid te gebruiken is. Om een lippotlood aan te brengen is het erg belangrijk om de basis te kennen. Kies de juiste kleur uit die het beste bij je past en maak de lippen altijd schoon met een make-up reiniger zodat er geen andere kleurtjes achterblijven op de lippen. Een lippotlood moet dun worden aangebracht op de lijnen van de lippen en het lippotlood kan ook te gebruiken zijn om de lippen in te kleuren. Als de basis is gezet kunnen de lippen worden ingekleurd. Dit kan met een lippenstift of met het lippotlood, ook het inkleuren van de lippen moet subtiel en weinig worden aangebracht! De juiste kleur lippenstift mag best een tintje lichter zijn dan het lippotlood zodat de lippen goed worden geaccentueerd. Nadat de lippenstift of lippotlood is aangebracht kan de finish in touch beginnen; met een klein beetje lipgloss op de lippen deppen voor het ultieme resultaat!

Veilig online Biguine lippotlood bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online de juiste lippotlood bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de juiste kleur lippotlood? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 2010.

Biguine Lippotlood (1 artikel)
Bekijk alles