Merken
  1. (1)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Biodermal

(1 artikel)
Bekijk alles
Biodermal (1 artikel)
Bekijk alles

Biodermal

Biodermal is een Nederlands merk dat al ruim 35 jaar actief is in de huidverzorgingsproducten. Biodermal is ontwikkeld om alle huidproblemen op te lossen en de huid zijn natuurlijke balans terug te geven. P-CL-E crème was een van de eerste producten van Biodermal en is nog steeds een erg populair product. Naast de P-CL-E crème heeft Biodermal zich uit weten te breiden van èèn serum naar een hele huidverzorgingslijn.

Ondersteuning voor verschillende huidtype

Ieder huidtype is anders, elke huid heeft zwakke en sterke punten. Biodermal ondersteunt de natuurlijke kracht van de huid en zorgt ervoor dat de huid een betere weerstand krijgt. Elke huid reageert anders op invloeden van buitenaf, daarom is het erg belangrijk om de juiste verzorging te nemen voor het juiste huidtype. Zo haalt Biodermal het beste uit de huid naar boven! Neem bijvoorbeeld de Biodermal Anti Age 50+ Nachtcrème deze crème herstelt de elasticiteit en geeft veerkracht en maakt diepere rimpels minder zichtbaar.

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Biodermal? Onze beautyspecialisten weten alles op het gebied van huidverzorgingsproducten en willen u graag helpen! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.