Biodermal Dagcrèmes

Een goede dagcrème beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en zorgt ervoor dat er een beschermlaagje op het gezicht komt waardoor de huid niet uitdroogt. Overdag is de huid bezig met beschermen van deze invloeden van buitenaf en ’s nachts hersteld de huid de schade van overdag. Een voedende crème is daarom erg van belang om de huid in balans te houden.

Dagcreme voor de (zeer) droge huid

Biodermal heeft speciaal voor de (zeer) droge huid een fijne dagcrème. Deze dagcrème voed en verzacht de huid en vult de tekorten aan van de droge huid. Een droge huid is te herkennen aan doffe, droge en schilferige huid, daarnaast beschermt deze dagcrème de huid tegen vroegtijdige veroudering. Naast een dagcrème speciaal voor de (zeer) droge huid, heeft Biodermal crèmes geschikt voor ieder huidtype en zijn de producten van Biodermal Ph-neutraal.

Veilig online Biodermal kopen

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de dagcrèmes van Biodernal? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010.