Biodermal bij huidproblemen 

De huid is de grootste orgaan van een volwassen mens. Als er huidproblemen ontstaan kan dat een gevolg zijn van de huid balans die verstoord raakt en dan kunnen er irritaties en allergische reacties ontstaan. Biodermal heeft speciaal producten gemaakt voor ieder type huid probleem.

Oplossing voor huidproblemen

Biodermal denkt graag, net zoals JohnBeerens.com in oplossingen voor de huid. Voor allerlei huidproblemen heeft Biodermal een speciaal verzorgend product ontwikkeld;

Om littekentjes minder zichtbaar te maken is er de Biodermal Littekencrème. De crème houdt het littekenweefsel zacht n soepel, waardoor het litteken minder zichtbaar wordt. De creme bevat vitamine E en ondersteund de afvoer van verhard weefsel.

Bij irritatie, insectenbeten of zonneblaasjes biedt Biodermal Kalmerende Gel een uitkomst. De Gel heeft een verkoelen en kalmerende werking op de huid. De huid wordt verzacht en beschermd. De Gel bevat glycerine en pro-vitamine B5, welke vochtregulerend werken.

Voor de onzuivere huid is er Biodermal Face Gel Diepreinigend. De milde gel is voor dagelijks gebruik en bestrijdt de vorming van puistjes, mee-eters en onzuiverheden. Biodermal Face Gel Diepreinigend reinigt de huid mild, maar grondig en is ook geschikt voor de gevoelige huid. In acne, puistjes, mee-eters en onzuiverheden effectief te bestrijden is er de Biodermal Acne Crème. De crème gaat de vorming van onzuiverheden actief tegen zonder de huid uit te drogen.

Veilig online Biodermal huidverzorging bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of heeft u andere vragen? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010.