Biodermal nachtcrèmes

Een nachtcrème is erg belangrijk omdat de huid zich ’s nachts uitgebreid hersteld en het vuil van overdag naar boven haalt. Alleen reinigen is niet genoeg omdat er nog vuil van de dag of nacht op het gezicht blijft zitten. Biodermal heeft nachtcrèmes voor ieder huidtype met ieder een specifiek effect op de huid.

Nachtcrème voor de vette & gemende huid

Een vette huid produceert teveel talg waardoor er puistjes of mee- eters ontstaan. Een vette huid is vaak te herkennen aan een glimmende huid. De gemengde huid zit tussen het vette en droge huidtype in. Bij een gemengde huid is vaak het voorhoofd, neus en kin het gedeelte wat vet aanvoelt en kan glimmen. De wangen kunnen droog aanvoelen waardoor het een gemende huid is. Biodermal heeft een nachtcrème speciaal voor de vette & gemengde huid. Deze nachtcrème geeft de huid een matte uitstraling en verkleint de poriën waardoor ontstoppingen voorkomen worden. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd en droogt de huid niet uit.

Beautycare afdeling

JohnBeerens.com heeft een speciale beautycare afdeling waar u terecht kunt met al uw vragen of behoefte aan persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten willen u daar graag bij helpen! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.