Biodermal Reiniging

Om de huid van een optimale conditie te voorzien is het belangrijk om het gezicht goed te reinigen. Niet alleen reinigen na het dragen van cosmetica, maar ook in de ochtend. Gedurende de nacht scheidt het gezicht afvalstoffen af waardoor het gezicht in de ochtend talgresten bevat. Een goede reiniging is dus het begin van de dag. Biodermal is pH-neutraal en heeft zeepvrije reiningsproducten die de huid grondig reinigen op een zachte manier.

Verfrissend gevoel

Biodermal reiniging geeft het gezicht een fris gevoel en zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden weggehaald en ontstekingen worden voorkomen. Biodermal Face Wash is geschikt voor ieder huidtype en is te gebruiken in de ochtend en in de avond. Deze fijne face wash is zeepvrij en parabeen vrij. Zo wordt het gezicht optimaal gereinigd op een milde wijze.

PH-neutrale producten

Biodermal heeft ervoor gezorgd dat alle producten PH-neutraal zijn. Dit omdat dat zachter voor de huid is en er geen chemische stoffen bij komen kijken. Ook zijn de producten van Biodermal zeepvrij. Ideaal om te weten tijdens het reinigen van het gezicht,

Veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.