Biodermal Zonneproducten

Als de zon aan de hemel staat geniet iedereen van de heerlijke zon. De zon geeft heel veel positieve invloeden op het lichaam; het geeft het lichaam energie, verbetert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van vitamine D. De zon heeft ook negatieve invloeden op het lichaam. Door teveel blootstelling aan de zon kan het zijn dat er vroegtijdige huidveroudering optreed of pigmentvlekken ontstaan.

Beschermende zonneproducten

Biodermal heeft zonneproducten met alle een beschermende factor voor de huid. Voor ge gevoelige huid tot aan een aftersun die ervoor zorgt dat de bruine kleur van de huid extra lang wordt behouden. Het is altijd van belang om de huid te beschermen tegen de UV- stralen van de zon om te voorkomen dat de huid beschadigd raakt.

Biodermal veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of heeft u vragen over de zonneproducten van Biodermal? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.