Merken
  1. (7)
Haartype
  1. (7)
Levertijd
  1. (7)
Stoffen
  1. (6)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

BioSilk Color Therapy

(7 artikelen)
Bekijk alles
BioSilk Color Therapy (7 artikelen)
Bekijk alles

De BioSilk Color Therapy

Het systeem biedt totale kleurbescherming dankzij de kracht van zijde, rooibos en een combinatie van kruisbes- en bamboe-extracten. De BioSilk Color Therapy lijn versterkt de haren van binnen naar buiten en zorgt voor een zacht en glad eindresultaat. Alle BioSilk Color Therapy producten bevatten VibraRiche® voor maximale kleurechtheid en driedimensionale glans, A-hydroxy fruitzuren en vitamine A en E met antioxidant- eigenschappen evenals UV- absorberende ingrediënten. De combinatie van deze dynamische eigenschappen biedt ultieme kleurbescherming en verbetert kleur, glans en reflectie.

De top ingrediënten van BioSilk Color Therapy

Zijdeproteïnen
Zijde bevat 17 van de 19 dezelfde aminozuren gevonden in haar, die beschadigd haar herstellen en de schubbenlaag verzorgen. De aminozuren zullen het haar versterken en dagelijkse schade als gevolg van styling tools voorkomen. Tenslotte zullen zijdeproteïnen het haar revitaliseren en voor zacht, soepel en glanzende resultaten zorgen.

Rooibos
Rooibos, een unieke plant oorspronkelijk afkomstig van de Cederberg in Zuid-Afrika, wordt meestal gebruikt voor thee en voor persoonlijke verzorging. Rooibos wordt gebruikt in BioSilk Color Therapy voor bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bevat UV- filters, antioxidanten, eiwitten en Ceramiden.

VibraRiche®
VibraRiche® is een gepatenteerde mix van ingrediënten die voor veel glans zorgt, lange houdbaarheid aan de kleur geeft en deze levendig houdt.

Combinatie van bamboe- en kruisbesextracten
Bamboe-extracten versterken en verhogen de flexibiliteit van het haar, kruisbesextracten bieden essentiële voedingsstoffen. Vermengd met elkaar versterken ze het haar en verbeteren ze de glans.

Beautycare afdeling

Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven of al uw vragen te beantwoorden! Mocht u behoefte hebben aan persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.