Merken
 1. (9)
Haartype
 1. (4)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (3)
 5. (1)
 6. (1)
Levertijd
 1. (9)
Stoffen
 1. (3)
 2. (1)
 3. (3)
Populair
 1. (1)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Biosilk Conditioner

(9 artikelen)
Bekijk alles
Biosilk Conditioner (9 artikelen)
Bekijk alles

Biosilk Conditioner

Het assortiment BioSilk conditioners heeft een brede variëteit, waardoor er voor ieder haartype of gewenst resultaat een conditioner is. Zo zijn er een BioSilk conditioners die het haar dikker maken, het haar zachter aan laat voelen, een conditioner speciaal geschikt voor grijs haar en een conditioner die droog haar tegen gaat.

Biosilk Conditioner voor alle haartypes

Alle BioSilk conditioners bevatten vochtregulerende ingrediënten, waardoor het vochtgehalte in het haar op peil wordt gehouden. De BioSilk conditioners zijn samengesteld met zijdeproteïnen, botanische extracten en kruiden, waardoor het haar nog zachter aanvoelt dan normaal, meer glans geeft en wat het haar dus weer mooi laat stralen. In BioSilk conditioners zitten UV- filters, die het haar beschermen tegen UVA/UVB stralen. Daarnaast geven ze een maximale verzorging en bescherming aan het haar.

Biosilk Duo Sets

De Biosilk conditioner geeft het beste resultaat in combinatie met een shampoo. Voor een ultieme verzorging voor uw haar kunt u het beste Biosilk shampoo gebruiken voor de conditioner. In onze webshop kunt u ook duo sets van Biosilk kopen. Hierin zit zowel de shampoo als de conditioner.

Biosilk Conditioner kopen

U kunt Biosilk conditioners eenvoudig en veilig online kopen in de webshop. Mocht u graag advies krijgen over BioSilk conditioners dan kunnen onze beautyspecialisten u telefonisch adviseren via: +31 (0)13 530 20 10.