Merken
  1. (8)
Haartype
  1. (3)
  2. (8)
  3. (1)
Levertijd
  1. (8)
Stoffen
  1. (8)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

BioSilk Hydrating Therapy

(8 artikelen)
Bekijk alles
BioSilk Hydrating Therapy (8 artikelen)
Bekijk alles

Biosilk Hydrating Therapy

De Biosilk Hydrating Therapy lijn is een verademing voor ieders haar. Deze lijn van producten zorgen ervoor dat het haar mooi glanst en beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Geen van de producten uit deze lijn is getest op dieren.

Biosilk Hydrating Therapy ingrediënten 

De producten in de Biosilk Hydrating Therapy lijn bevatten  drie voorname ingrediënten. De eerste is zijde, wat het haar verstevigd. Hierdoor beschadigen styling tools het haar veel minder snel. De zijde blaast nieuw leven in het haar voor een zacht, soepel en glanzend resultaat. Daarnaast is ook maracujaolie een veel gebruikt ingrediënt in de Biosilk Hydrating Therapy lijn. Deze olie is rijk aan vitamine A en C en behandeld een droge hoofdhuid. Dit zorgt voor meer vitaliteit en verzorgt een gezonde haargroei. De lichte textuur van de olie is gemakkelijk geabsorbeerd en kalmeert en controleert breekbaar en beschadigd haar. Het derde ingrediënt is Quinoa, wat vocht toevoegt aan het haar en het haar diep van binnenuit herstelt.

De Biosilk Hydrating Therapy lijn beschermt het haar en geeft het haar een mooie glans. Het haar voelt gezonder en zachter aan en is beter behandelbaar. De producten van deze lijn geven een nog beter resultaat wanneer ze samen gebruikt worden. Een voorbeeld hiervan zijn de Biosilk Hydrating Therapy Shampoo en de Biosilk Hydrating Therapy Conditioner. Deze combinatie reinigt het haar en geeft het haar glans. De schubben van de hoofdhuid worder gesloten gehouden, wat de glans behoudt. Tevens zijn alle producten van De Biosilk Hydrating Therapy lijn vrij van sulfaten en parabenen.

Biosilk Olie

Binnen de Biosilk Hydrating Therapy lijn is ook de Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil verkrijgbaar. Deze Biosilk olie is rijk aan vitamine A en C. Deze Biosilk olie is bij uitstek geschikt voor beschadigd en droog haar. De Biosilk olie hydrateert en verzorgt het haar. Ook zorgt de Biosilk olie ervoor dat het haar rustig en glanzend wordt. Biosilk olie kan dagelijks gebruikt worden. Biosilk Hydrating Maracuja Oil is niet getest op dieren en is vrij van sulfaten en parabenen.

Biosilk Hydrating Therapy kopen

De gehele Biosilk Hydrating Therapy lijn kunt u veilig online kopen bij JohnBeerens.com. Mocht u vragen hebben dan kunt u bellen met één van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 20 10. Zij kunnen tevens advies geven over Biosilk Hydrating Therapy producten.