Merken
  1. (6)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (6)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Biosilk Rock Hard

(6 artikelen)
Bekijk alles
Biosilk Rock Hard (6 artikelen)
Bekijk alles

Biosilk Rock Hard

Biosilk Rock Hard is een lijn van Biosilk die zich richt op de meest extreme en gedurfde kapsels. Deze stoere lijn bestaat uit verschillende stylingsproducten die ervoor zorgen dat het haar iedere gewenste look aanneemt.

De beste ingrediënten voor het haar

De fijne producten van Biosilk Rock Hard zorgen er niet alleen voor dat het haar perfect in model kan worden gebracht, maar ze bevatten ook verschillende ingrediënten die het haar verzorgen en voeden. Zo bevatten de producten 17 van de 19 aminozuren. Daarnaast is er zijde toegevoegd waardoor het haar wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf en UV-straling.

Het assortiment

Biosilk Rock Hard bestaat uit zes verschillende producten. Voor iedere gewenste haarstijl is er een stylingsproduct die voor de perfecte coupe zal zorgen:

Biosilk Rock Hard online bestellen

Wil u een gedurfde of extreme look? Bestel dan een van uw favoriete stylingsproducten van Biosilk Rock Hard Gelee. Met behulp van het juiste stylingsproduct, kunt u uw look voorzien van een perfecte finish. Wilt u graag weten welk stylingsproduct het meest geschikt is voor uw haar? Dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.