Merken
 1. (13)
Haartype
 1. (5)
 2. (4)
 3. (5)
 4. (4)
 5. (1)
Levertijd
 1. (13)
Stoffen
 1. (6)
 2. (1)
 3. (2)
Populair
 1. (1)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Biosilk Shampoo

(13 artikelen)
Bekijk alles
Biosilk Shampoo (13 artikelen)
Bekijk alles

Biosilk shampoo

Biosilk heeft een breed assortiment aan shampoo's. Voor ieder haartype is er wel een passende shampoo, dus ook voor uw haar. Alle shampoo's zijn mild reinigend, maximaal verzorgend en bevatten pure zijde. Daarnaast bevatten de shampoo's van Biosilk vochtregulerende ingrediënten waardoor het vochtgehalte in het haar op peil wordt gehouden. Alle BioSilk shampoo is verkrijgbaar in meerdere inhoudsmaten zodat er altijd de juiste maat voor u erbij zit.

Soorten Biosilk shampoo’s

Biosilk Volumizing shampoo is speciaal ontwikkeld voor fijn en slap haar. Dit geeft het haar meer volume en body. Om het haar steviger en voller te laten aanvoelen kunt u het beste voor Biosilk Thickening shampoo gaan. Voor het vochtbalans in uw haar weer op peil te brengen is Biosilk Hydrating shampoo de juiste keuze. Als u springerig en onhandelbaar haar heeft kunt u het beste voor Biosilk Smoothing shampoo kiezen. Voor geblondeerd, grijs of wit haar is er de Biosilk Silver Lights Shampoo, deze shampoo is een geavanceerde formule met fruitzuren, panthenol en keratine die zorgen voor een milde reiniging en een prachtige glans.

Biosilk duo sets

Om de shampoo tot het beste resultaat te laten komen kunt u deze combineren met de Biosilk Conditioner. In onze webshop kunt u ook duo sets van Biosilk kopen. Hierin zit zowel de shampoo als de conditioner.

Biosilk shampoo kopen

U kunt alle Biosilk shampoo’s eenvoudig en veilig online kopen. Mocht u vragen hebben over de verschillende Biosilk shampoo’s dan kunt u voor advies bij onze beautyspecialisten terecht op het telefoonnummer: +31 (0)13 530 20 10. Zij zijn bereikbaar tussen 9.00 en 20.30.