Merken
 1. (12)
Haartype
 1. (7)
 2. (3)
 3. (8)
 4. (4)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (2)
 9. (3)
 10. (3)
 11. (1)
 12. (1)
Levertijd
 1. (12)
Stoffen
 1. (7)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Biosilk Silk Therapy

(12 artikelen)
Bekijk alles
Biosilk Silk Therapy (12 artikelen)
Bekijk alles

Biosilk Silk Therapy

Biosilk Silk Therapy zorgt voor een complete verzorging voor uw haar. Omdat het gemaakt is van pure zijde kan het drie keer het eigen gewicht vocht vasthouden. Daarnaast zorgt het ervoor dat het haar wordt gekalmeerd en weer helemaal wordt hersteld. Biosilk Therapy optimaliseert de structuur, de glans en zorgt voor een prachtig gezond kapsel. Het unieke leave in product zorgt voor de glans en hersteld en beschermd uw haar. Uw haar is zelfs beschermd tegen de hitte van stylingtools zoals een krultang of stijltang. Het serum van Biosilk is een van de meest verkochte zijde ter wereld. Biosilk Silk Therapy is goedkoop en veilig te koop op JohnBeerens.com.

Biosilk Silk Therapy inhoudsmaten

JohnBeerens.com heeft een breed assortiment met verschillende inhoudsmaten, kleine verpakkingen van circa 60 ml of minder, normale verpakkingen van circa 150 ml en grote verpakkingen van circa 350 ml. Biosilk Silk Therapy is een erg gelieft product, dit vindt u ook terug in de reviews bij de producten. U kunt al onze inhoudsmaten zoals 60 ml, 150 ml en 350 ml veilig online kopen.

Biosilk Silk Therapy kopen

Bent u tevreden over de producten van Biosilk Therapy, dan kunt u altijd een review achter laten op de site!  Tevens kunt u Biosilk Silk Therapy producten veilig online kopen in de webshop. Twijfelt u of heeft u verdere vragen over de Biosilk Silk Therapy producten dan kan één van onze beautyspecialisten u adviseren via +31 (0)13 530 2010.