Merken
  1. (14)
Haartype
  1. (1)
  2. (5)
  3. (1)
  4. (2)
Levertijd
  1. (14)
Stoffen
  1. (4)
  2. (1)
  3. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Biosilk Styling

(14 artikelen)
Bekijk alles
Biosilk Styling (14 artikelen)
Bekijk alles

Biosilk Styling

Biosilk bevat een breed scala aan stylingproducten voor verschillende haartypes. Hiernaast zijn de Biosilk styling producten te verkrijgen in verschillende soorten emulsies. Zo zijn er spray, mousse, gel en crème styling producten. Door dit brede assortiment aan styling producten, is er voor ieder wel wat wils en kunt u met Biosilk elke look creëren die u wenst. Zo kunt u met de Biosilk styling producten gaan voor een gladde en strakke look tot een volle look met veel body in het haar. De styling producten bieden een flexibele controle waarmee u de ideale look kunt creëren!

Verzorgende styling producten

De Biosilk styling producten zijn, net zoals alle andere haarverzorgingsproducten van Biosilk, geformuleerd met zijde- en rijstproteïnen en verrijkt met botanische extracten die zorgen voor een extra glans. Hiernaast wordt het haar door deze ingrediënten versterkt en beschermt. Bijvoorbeeld met de Biosilk Silk Mousse, door toevoeging van zuivere zijdeproteïne krijgt het haar een ongekende veerkracht, body en glans. BioSilk Silk Mousse geeft een medium fixatie en maximaal volume. De structuur is crèmeachtig en zorgt voor een stralende glans.

Beautycare afdeling

JohnBeerens.com vind het erg belangrijk om persoonlijk advies te geven over onze producten. Vindt u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de styling producten van Biosilk? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.