Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Bransus

(1 artikel)
Bekijk alles
Bransus (1 artikel)
Bekijk alles

Bransus

Bransus cosmetics is een internationaal bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in cosmetica van topkwaliteit. Bransus cosmetics heeft zich vooral gericht op het uiterlijk; de wimpers. De wimpers zijn gevoelig en kunnen beschadigd raken door de verkeerde wimperverf of op de verkeerde manier een wimperverlenging toevoegen. Bransus heeft voor de wimpers wimperverf en wimperverlenging van top kwaliteit waardoor de wimpers niet beschadigd raken.

Wimper en wenkbrauwverf

Om de wimpers en de wenkbrauwen nog meer te laten spreken heeft Bransus speciale wimper en wenkbrauw verf ontworpen. Deze verf blijft tot ±6 weken zitten en geeft een geweldige, natuurlijke look! Herhaal dit om de 6 weken om het resultaat te behouden. Bij het aanbrengen van de wimper of wenkbrauw verf is het makkelijk te bepalen hoe intens de kleur wordt. Hoe langer de verf intrekt, hoe intenser de kleur! Voor het verwijderen van de verf of de wimpers, heeft Bransus speciale lijm remover ontwikkeld die alle overige lijmresten verwijderd en de oogleden zacht en egaal maken.

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de juiste kleur voor uw wimpers of wenkbrauwen? Onze beautyspecialisten willen u graag helpen! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.