Categorie navigatie:

Bransus Wimperverlenging

Het lijkt wel of de wimperverlenging of de wimper extensions steeds meer naar de voorgrond treden. Deze “hype” bestaat al een enkele jaar, alleen zie je het steeds vaker om je heen. Wat is een wimperverlenging precies en wat doet het met je wimpers? Bransus heeft daar over nagedacht en heeft daar natuurlijk antwoorden op die voor iedereen bruikbaar zijn!

Wimperverlenging

Een wimperverlenging houd in dat elk wimperhaartje stuk voor stuk over de natuurlijke wimpers wordt geplaatst om zo een vollere look te creëren. De look is heel makkelijk zelf te bepalen, van een natuurlijke look tot aan de “bambi” ogen. Door het gebruik van de Bransus wimperverlenging pincet is het aanbrengen van de wimpers een stuk gemakkelijker en komen de wimpers op de juiste plek te zitten. Na het opdoen van de wimpers is het mogelijk om ermee te zwemmen, een dagje sauna te nemen en bestand tegen water. Bij een wimperverlenging wordt aangeraden om de wimpers te vervangen na ongeveer 6 weken.

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over een wimperverlenging? U kunt altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten! Zij staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven. U kunt contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 2010.