We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

British Hair Shampoo

De juiste shampoo is soms lastig te vinden, voor ieder haartype is er een andere shampoo die het effect geeft op het gewenste kapsel. British Hair heeft speciale shampoos die niet alleen gericht zijn op het type haar maar ook voor een milde reiniging zorgen. Zo wordt de hoofdhuid gestimuleerd en het haar voelt weer als herboren aan ! Naast  de shampoo's heeft British Hair ook conditioners in het assortiment. 

Shampoo voor beschadigd haar

British Hair Reconstructive Strenthening Shampoo reinigt de haren op een fijne, milde manier. De shampoo focust op de beschadigde delen in het haar, waardoor deze optimaal hersteld zullen worden. Deze shampoo is geschikt voor alle haartype. De haren worden gehydrateerd op een intensieve manier. British Hair Reconstructive Strengthening Shampoo beschermt de haarkleur en kan dagelijks gebruikt worden.

Shampoo voor ieder haartype

British Hair Ample Volume Shampoo is een mild reinigende shampoo die geschikt is voor ieder haartype. De shampoo reinigt en versterkt het haar, maar geeft het ook een geweldige volumeboost. Naast het versterken van het haar zal het haar ook beschermd worden tegen hitte en UV. Het haar wordt gehydrateerd, verdikt en krijgt meer glans door deze shampoo.

Herstellende shampoo

British Hair Moisture Intensive Shampoo is een voedende shampoo die geschikt is voor chemisch behandeld en beschadigd haar. Dit kan zijn door teveel kleuringen in het haar of teveel blootstelling aan hitte tools. Deze fijne shampoo ontward en versterkt het haar vanuit de haarwortel, geeft het haar een natuurlijke glans en maakt het haar gezond.

Beautycare for u!

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen van onze beautyspecialisten? Zij weten alles op het gebied van shampoos en verschillende haartypes! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag