Merken
  1. (1)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
Levertijd
  1. (1)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Brocato

(1 artikel)
Bekijk alles
Brocato (1 artikel)
Bekijk alles

Brocato

Het kappersmerk Brocato is afkomstig van de bekende kapper Sam Brocato. Deze beroemde kapper uit New York is al vanaf 1978 actief in de kapperswereld en heeft verschillende awards gewonnen èn een plekje in de Hall of Fame in London weten te bemachtigen! Sam Brocato heeft zijn inspiratie te danken aan het “onmogelijke mogelijk maken”. Door deze quote heeft Brocato heel New York en Engeland weten te veranderen.

Brocato Treatment

Vibracolor Fire en Ice is een vloeibare Treatment die gebruikt kan worden op nat haar en daarna meteen te stylen is. Deze Treatment verzorgd en voedt het haar tot diep in de haarwortel en geeft het haar een natuurlijke glans. Voor gekleurd haar is deze Treatment een echte uitkomst! Het beschermd en behoud de haarkleur, en zorgt ervoor dat de vochtbalans van het haar op peil blijft.

Veilig online Brocato bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het product bestellen. Mocht u behoefte hebben aan persoonlijk advies over het product van Brocato, dan staan onze beautyspecialisten graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.