Merken
  1. (4)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (2)
  4. (1)
  5. (1)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Bumble and bumble Blow Dry

(4 artikelen)
Bekijk alles
Bumble and bumble Blow Dry (4 artikelen)
Bekijk alles

BB Blow Dry

De Bumble and Bumble Blow Dry lijn bestaat uit producten die de conditie van het haar verbeteren. De producten kunnen in vochtig haar aangebracht worden en worden geactiveerd door de warmte van een föhn. 

  • Geschikt voor alle haartype
  • Verbeterd de conditie van het haar

De producten

Bumble and bumble Repair Blow Dry is een serum in crèmevorm die ideaal is voor droog en beschadigd haar. De crème is vochtinbrengend en zorgt ervoor dat gespleten haarpunten zijn beschermd tegen de warmte van de föhn. De Bumble and bumble Straight Blow Dry is ideaal voor medium tot dik en weerbarstig haar. Het geeft veel controle aan het haar, waardoor het haar vervolgens perfect in model is te brengen. Hiernaast helpt het product om pluizen tegen te gaan en beschermt het haar tegen hitte van stylingtools en vochtigheid. De Bumble and bumble All-Style Blow Dry is ideaal voor mensen met vet haar. Deze crème heeft een unieke formule die poeder bevat. Hierdoor absorbeert Bumble and bumble All-Style Blow Dry olie en vet uit het haar. Zo zorgt de crème voor een fris kapsel.

Beautycare afdeling

Bestel de Blow Dry producten vandaag en heb ze morgen al in huis! Heeft u nog vragen over de producten van Bumble and Bumble? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij geven u graag een uitgebreid persoonlijk advies over welke wafeltang het best bij uw haarsoort past. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.