We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Conscious

Om krullend haar te temmen of de krullen beter tot zijn recht te laten komen is het erg belangrijk om de juiste producten te gebruiken die speciaal gericht zijn op krullen. Bumble and Bumble heeft speciaal voor gekruld haar de haarverzorgingslijn Conscious. Deze verzorgingslijn houd krullen in model en elimineert pluis.

Mooie, stralende krullen

Krullen komen beter tot zijn recht door de verzorgende producten van Bumble and Bumble Conscious. Deze fijne producten maken het haar glanzend en pluisvrij. Mooie, gezonde krullen beginnen bij de juiste shampoo en conditioner. Even geen zin om het haar te stijlen of te drogen? Gebruik eens de Reactivating Mist. Deze lichtgewicht spray is te gebruiken op droog haar en zorgt ervoor dat het haar in het zelfde model blijft als de dag daarvoor. Het haar wordt niet verzwaard en er komt geen vette gloed over het haar.

Beauty for u!

De beautyspecialisten van JohnBeerens.com staan graag voor u klaar om het beste advies te geven over de producten van Bumble and Bumble. Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje