Categorie navigatie:

Merken
  1. (2)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (2)
Stoffen
  1. (2)
Populair
  1. (2)
  2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Cattier

(2 artikelen)
Bekijk alles
Cattier (2 artikelen)
Bekijk alles

Cattier

Cattier is in 1968 opgericht door Pierre Cattier. Vanuit zijn belangstelling voor alternatieve geneeskunde raakte hij geïnteresseerd in de ontwikkeling van op klei gebaseerde producten, die zowel een toepassing vinden in de geneeskunde als in de cosmetica. Cattier wist zijn naam groot te maken door gebruik te maken van 100% natuurlijke producten in zijn cosmetica en verzorgingsproducten.

Ecologisch en Biologisch Cattier

Cattier vind het erg belangrijk om met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te werken. Hij begon zijn eigen merk met het verkopen van natuurlijke klei, wat leidde tot een grote inspiratie bron voor zijn eigen verzorgingslijn en cosmetica lijn. De producten van Cattier zijn 95% van natuurlijke oorsprong en bevatten minimaal 95% van de plantaardige grondstoffen die biologisch geteeld zijn. Echt 100% natuurlijk zijn de producten niet, omdat water en mineralen niet tot de natuurlijke basis mogen worden vernoemd. Alle producten van Cattier zijn 100% dierproefvrij.

De Producten

Cattier vond het erg belangrijk dat men zich kon verzorgen met 1 merk voor het hele lichaam. Hij heeft een gezichtsverzorgingslijn, lichaamsverzorging en een lijn met haarproducten. Zo kan men zich met 1 merk het hele lichaam en het haar verwennen en bied het de ultieme verzorging die de huid en het haar nodig heeft. Door de natuurlijke ingrediënten in zijn producten wordt de balans van de huid op peil gehouden en het haar krijgt een betere doorstroming waardoor het nog gezonder wordt!

Service met een glimlach!

Bij JohnBeerens.com staat persoonlijke service bovenaan. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Cattier of heeft u vragen? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.