Categorie navigatie:

Merken
  1. (2)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (2)
Stoffen
  1. (2)
Populair
  1. (2)
  2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Cattier Gezichtsverzorging

(2 artikelen)
Bekijk alles
Cattier Gezichtsverzorging (2 artikelen)
Bekijk alles

Cattier gezichtsverzorging

Om het gezicht van een optimale verzorging te voorzien is het belangrijk om bij de juiste basis te beginnen: de juiste verzorgingsproducten. De producten van Cattier zijn van natuurlijke en biologische ingrediënten samengesteld en zorgen ervoor dat de huid daardoor grondig wordt gereinigd en aanvoelt als herboren.

Gezichtmaskers

Bij het reinigen van het gezicht komt meer kijken dan alleen een reinigingsproduct of een goede dag/ nachtcrème gebruiken. Denk hierbij aan een gezichtmasker. De werking van een gezichtmasker is zeer effectief en is wekelijks te gebruiken. Doordat het wekelijks te gebruiken is, wordt de huid diep gereinigd en komt er als het ware een tweede huid over het gezicht. Deze tweede huid zorgt ervoor dat de balans van het gezicht op peil wordt gehouden en wordt beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De gezichtmaskers van Cattier zijn vrij van parabenen en siliconen.

Gezichtreinigingsproducten

Het gezicht is het grootste orgaan van ons lichaam en dat moet goed onderhouden worden. Door de juiste reinigingsproducten te gebruiken krijgt de huid als het ware een gezonde boost en zorgt ervoor dat vuil van buitenaf niet kan binnendringen. De gezichtverzorgingsproducten van Cattier zijn biologisch afbreekbaar en bevatten voor 95% natuurlijke ingrediënten. Bij het gebruik van make-up is een goede reiniging erg van belang, de Cattier Reinigende OPL Perle Déau zorgt ervoor dat alle make-up op een milde wijze wordt verwijderd en de huid voelt zachter en soepeler aan..

Veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Cattier? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.