Merken
 1. (6)
Haartype
 1. (5)
 2. (1)
 3. (5)
 4. (2)
 5. (6)
 6. (6)
 7. (1)
Levertijd
 1. (6)
Stoffen
 1. (3)
 2. (1)
Populair
 1. (4)
 2. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

CHI Argan Oil

(6 artikelen)
Bekijk alles
CHI Argan Oil (6 artikelen)
Bekijk alles

CHI Argan Olie Haarverzorging

De CHI Argan Oil lijn bestaat uit verschillende producten die ervoor zorgen dat het haar intens gevoed wordt. Deze lijn is geschikt voor droog, kroezend, futloos en beschadigd haar.

CHI Argan Shampoo & Conditioner

De CHI Argan Oil lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en een argan olie. De CHI Oil Argan Shampoo is een shampoo verrijkt met argan olie en moringa olie die het haar optimaal voeden. Het haar zal optimaal gehydrateerd zijn en vrij zijn van pluis. De CHI Argan Oil Conditioner is een conditioner die gebruikt dient te worden na de CHI Argan Shampoo voor het beste effect. Hierdoor zal het haar mooi glad zijn en beter te stylen zijn.

CHI Argan Oil Masker

Daarnaast is er het CHI Argan Oil Masker, dat het haar een intensieve behandeling geeft. Deze is natuurlijk verrijkt met argan olie en allerlei vitaminen die de conditie van het haar weer herstellen. Tot slot bestaat de lijn uit een CHI Argan Oil waardoor de olie direct is aan te brengen op het haar. Hierdoor zal pluis snel verdwijnen en het haar een mooie glans krijgen.

CHI Argan kopen

De gehele Chi Argan Oil assortiment is in de webshop terug te vinden. De Chi Argan Olie haarverzorging producten zijn eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. Mocht u vragen hebben over dit product dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 20.30 op werkdagen één van onze beautyspecialisten bellen op +31 (0)13 530 2010.