Merken
 1. (15)
 2. (1)
Haartype
 1. (7)
 2. (8)
 3. (8)
 4. (2)
 5. (8)
 6. (7)
 7. (8)
 8. (6)
 9. (2)
Levertijd
 1. (14)
 2. (2)
Soort plaat
 1. (1)
Borstel soort
 1. (9)
 2. (6)
Grootte van de platen
 1. (1)
Digitaal
 1. (1)
Temperatuur
 1. (1)
Kleuren
 1. (1)
 2. (14)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

CHI Borstels

(16 artikelen)
Bekijk alles
CHI Borstels (16 artikelen)
Bekijk alles

CHI Borstels

CHI heeft een ruim assortiment aan verschillende CHI borstels zoals: CHI föhnborstels, CHI anti-klit kammen, CHI opsteekkammen en CHI borstels voor de styling. Alle CHI borstels hebben een anti-slip handvat, zodat ze goed en stevig in de hand liggen. Daarnaast zijn alle borstels zacht voor het haar en hoofdhuid en dusdanig ontwikkeld dat het haar bij normaal gebruik niet beschadigd kan raken.

CHI Föhnborstels

De CHI föhnborstels zijn gemaakt van Keramisch materiaal wat de warmte van de föhn beter geleid. Deze betere geleiding zorgt ervoor dat het haar sneller droogt. Hierdoor is het erg makkelijk om het haar snel in model te brengen. Daarnaast ontdoen de föhnborstels het haar van klitten en maakt het zacht. Daarnaast zorgt een Föhnborstel ervoor dat het haar mooi glanst. CHI Föhnborstels zijn een echte aanrader en wordt ook geadviseerd door onze beautyspecialisten evenals het gehele CHI assortiment.

CHI Borstels kopen

Bij JohnBeerens.com kunt u CHI Borstels eenvoudig en veilig online kopen in de webshop. Advies over het gebruik of de beste CHI Föhn voor uw haar kunt u indien gewenst krijgen van onze beautyspecialisten. Zij kunnen u adviseren in de winkel in Goirle (nabij Tilburg) of telefonisch via: +31 (0)13 530 2010.