Merken
 1. (14)
Haartype
 1. (8)
 2. (3)
 3. (9)
 4. (1)
 5. (5)
 6. (5)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (4)
 12. (9)
 13. (2)
 14. (2)
 15. (1)
Levertijd
 1. (14)
Stoffen
 1. (2)
 2. (7)
Populair
 1. (4)
 2. (2)
 3. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

CHI Conditioners

(14 artikelen)
Bekijk alles
CHI Conditioners (14 artikelen)
Bekijk alles

Chi Conditioners

Chi heeft een verre en lange geschiedenis. In 1986 is chi ontdekt door Farouk Sami, een beroemde kapper uit Houston, USA. Zo is de liefde voor het merk CHI ontstaan en heeft CHI inmiddels een heel breed assortiment uit de beste kappersproducten.

Waarom een conditioner?

Een conditioner is erg belangrijk voor het haar. Het haar wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf of hitte tools. Het haar wordt niet altijd goed gereinigd door het gebruik van alleen een shampoo, daarom is een conditioner erg belangrijk om de “schade” in het haar te herstellen.

Beschermende conditioner

Om het haar optimaal te verzorgen is een beschermende, voedende conditioner niet te missen! Voor beschadigd, droog of gekleurd haar heeft CHI de beste conditioners voor. Speciaal voor gekleurd haar zijn de CHI ionic color duo shampoo+ conditioner en de CHI infra Treatment een echte aanrader! Deze conditioners zorgen ervoor dat de kleur langer in het haar blijft en herstellen droog en beschadigd haar. Voor haar wat beschadigd of afgebroken is door hitte tools, heeft CHI een conditioner die speciaal gericht is op het herstellen en voorkomen van beschadigen en afgebroken haar door hitte tools.

Protect kit

Een protect kit is ideaal te gebruiken omdat het alles in 1 bevat. Een protect kit zorgt ervoor dat het haar intensief wordt gevoed en gehydrateerd. De protect kit CHI keratin en de CHI 44 iron guard zijn geschikt voor ieder haartype en zorgen ervoor dat het haar sterker word en beschermd en voorbereid wordt tegen de hitte van stylingtools. De CHI argan moisture kit is speciaal gericht op droog, dof of beschadigd haar. Deze fijne protect kit bevat argan olie, wat een voedende werking heeft op het haar en het haar voed en hydrateert.

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de conditioners van CHI? Onze beautyspecialisten willen u graag persoonlijk advies geven! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.