Merken
 1. (3)
 2. (1)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (4)
Wattage
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Diffuser
 1. (1)
 2. (1)
Aantal warmtestanden
 1. (2)
Digitaal
 1. (2)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

CHI Föhns

(4 artikelen)
Bekijk alles
CHI Föhns (4 artikelen)
Bekijk alles

CHI Föhns

De CHI föhns zijn wereldwijd bekend bij menig vrouw. De CHI föhns zijn met zorg geproduceerd en van hoge kwaliteit. In de professionele kapperswereld worden CHI föhns dan ook gezien als de beste in hun soort. Het assortiment is zeer uitgebreid, waardoor er voor elk haartype een geschikte föhn is. Alle föhns van CHI beschikken over een anti slip handvat, zodat de föhns fijn in de hand liggen. Ook beschikken de CHI föhns over een koude luchtknop, die het kapsel fixeert. Ook heeft CHI een diffuser in het assortiment. Deze diffuser is ideaal om krullend haar mee droog te föhnen. Gebruik voor een optimaal resultaat de CHI föhns in combinatie met CHI 44 Iron Guard. Dit is een hittebestendige spray die het haar beschermt tegen de hitte van stylingtools.

Ionen

Alle CHI föhns zijn voorzien van een keramische heater en een dubbele luchtstroom. Dit zorgt ervoor dat het haar tot wel twee keer sneller droog wordt geblazen dan met een traditionele föhn. Daarnaast beschikken alle CHI föhns over ION technologie. Dit zorgt ervoor dat de föhn negatieve ionen produceert. Deze ionen drogen het haar van binnenuit en behouden het vocht in het haar. Het haar zal prachtig glanzen en vrij zijn van pluis. Tenslotte hebben alle CHI föhns een laag EMF (Electro Magnetic Field) gehalte. Dit is beter voor het haar en het milieu.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de CHI föhns te garanderen, biedt CHI twee jaar garantie op al haar föhns. Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak CHI Tools die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland en garandeert dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële CHI - Farouk Systems distributeur.

CHI Föhn kopen

Verlangt u ook naar een makkelijk handelbare föhn welke zorgt voor een perfect langdurig resultaat en makkelijk stijlbaar haar? Dan is de CHI föhn de föhn voor u. Indien u graag advies krijgt over de juist föhn voor uw haar dan kunt u langskomen in de winkel of telefonisch contact opnemen met één van onze beautyspecialisten: +31 13 530 2010.