CHI Organics

De haarverzorgingslijn van CHI Organics bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten; organische, etherische en natuurlijke ingrediënten. Deze voedingsstoffen zorgen ervoor dat het haar van binnenuit wordt gevoed, hersteld en gehydrateerd om het haar nog gezonder te maken!

Verzorgende organische producten

CHI Organics heeft verzorgende producten in het assortiment. Zo is er een kleurconditioner die ervoor zorgt dat de kleur langer wordt behouden en de kleur langer intens blijft. Daarnaast wordt het haar verzorgd en krijgt het haar een optimale glans! Naast deze conditioner is een leave in Treatment ideaal te gebruiken! Deze leave in Treatment herstelt gespleten haarpunten en geeft het haar een langdurige glans zodat het haar op en top gezond blijft.

Veilig online CHI Organics bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van CHI Organics? U kunt altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten! Zij staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven en al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.