Merken
 1. (5)
Haartype
 1. (4)
 2. (3)
 3. (5)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (3)
 7. (1)
 8. (2)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (3)
 12. (3)
 13. (1)
 14. (1)
 15. (1)
Levertijd
 1. (5)
Stoffen
 1. (4)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

CHI Silk

(5 artikelen)
Bekijk alles
CHI Silk (5 artikelen)
Bekijk alles

CHI Silk

Een van de belangrijkste producten in de haarverzorging is een silk. Een silk is een leave in treatment gemaakt van zijde. De silks beschermen het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast beschermt een silk het haar tegen de hitte van stylingtools. CHI heeft verschillende beschermende silks in het assortiment. Naast de beschermende werking hebben CHI silks ook een verzorgende werking. De silks bevatten vloeibaar zijde, wat het haar voedt en optimaal verzorgt. De silks van CHI zijn de meest verkochte zijde producten van de wereld.

CHI Silk Infusion

CHI Silk Infusion is de ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als droog haar worden aangebracht. De vloeibare zijde versterkt het haar en zorgt voor een mooie glans. CHI Keratin Silk Infusion is een krachtige, herstellende leave in treatment. De silk hydrateert droog en beschadigd haar tot in de puntjes

Organisch

CHI Organics Olive Nutrient Silk Oil is een licht gewicht leave in treatment met organisch, etherische en natuurlijke oliën die het haar reconstrueren en gespleten haarpunten herstellen. 

CHI Enviro Smoothing Serum

CHI Enviro Smoothing Serum wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik en geeft het haar een mooie, gezonde glans. De schubbenlaag wordt onderhouden en het haar wordt heerlijk glad.

Heeft u vragen over de silks van CHI? Neem gerust contact op met onze beautyspecialist op het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010.