Merken
 1. (5)
Haartype
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (4)
 6. (4)
 7. (4)
 8. (4)
 9. (4)
 10. (4)
 11. (4)
 12. (4)
 13. (4)
 14. (4)
 15. (4)
Levertijd
 1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

CHI Tea Tree

(5 artikelen)
Bekijk alles
CHI Tea Tree (5 artikelen)
Bekijk alles

CHI Tea Tree

Last van een geïrriteerde en onzuivere hoofdhuid? De CHI Tea Tree lijn is speciaal ontwikkeld op de hoofdhuid te zuiveren en irritaties te verminderen en te voorkomen.

 • Bevat Tea Tree Oil
 • Hersteld de onzuivere hoofdhuid
 • Voor mannen en vrouwen

De Tea Tree producten

De CHI Tea Tree Oil Shampoo is verrijkt met oliën die er voor zorgen dat het haar en hoofdhuid gereinigd wordt van onzuiverheden. Van deze shampoo is er ook de CHI Tea Tree Oil Conditioner. Last van jeuk en irritatie op de hoofdhuid? De CHI Tea Tree Oil Soothing Scalp Spray is een spray die daarbij direct helpt.  Tot slot is er een masker. Het CHI Tea Tree Oil Revitalizing Masque is een masker dat het haar intens hydrateert en de vitaliteit van het haar hersteld.

Tea Tree Oil

Tea Tree Oil is een natuurlijk antioxidant die poriën ontstopt, verwijderd en er voor zorgt dat de hoofdhuid beter aanvoelt.

Advies over de CHI Tea Tree lijn

Bestel vandaag de CHI Tea Tree producten en geniet morgen al van een verbeterde conditie van uw hoofdhuid en haar! Heeft u nog vragen over de producten van CHI, schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].