We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Cloud Nine Borstels

De juiste haarborstel vinden kan erg lastig zijn als een haarborstel aan bepaalde eisen moet voldoen. Cloud Nine heeft een paar haarborstels op een rijtje gezet die voor ieder haartype geschikt zijn en die beschikken over unieke eigenschappen waar het haar een magische ervaring mee krijgt!

Exclusieve haarborstels

De haarborstels van Cloud Nine zijn exclusief gemaakt in Italië en beschikken over handgemaakte kwaliteiten. Cloud Nine heeft overal aan gedacht en heeft voor ieder haartype een borstel ontworpen die het haar ontklitten en het haar voorzien van een prachtige glans. Voor degene met lang en dik haar is de Paddle Brush een uitkomst! Deze haarborstel is speciaal ontwikkelt voor lang en dik haar die perfect werkt op droog haar. Om een haarborstel te hebben met een combinatie van rubber en varkens haar raad Cloud Nine de Dressing Brush aan! Deze unieke haarborstel bevat een combinatie van rubberen borstelharen en zwijnenhaar. Door deze unieke combinatie in een borstel te verwerken wordt het haar gepolijst en krijgt het haar meteen een subtiele glans!

Veilig online Cloud Nine bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen of heeft u vragen over de haarborstels van Cloud Nine? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar en geven u graag advies! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag