Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Soort plaat
  1. (2)
Digitaal
  1. (2)
Diameter
  1. (2)
Temperatuur
  1. (2)
Krultype
  1. (2)
Kleuren
  1. (1)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Cloud Nine Krultangen

(2 artikelen)
Bekijk alles

Cloud Nine Krultangen

Om de perfecte krultang te kiezen is het handig om wat informatie te weten over een krultang. Er zijn namelijk talloze krultangen op de markt met ieder verschillende kwaliteiten. Cloud Nine wil zich onderscheiden van de rest en heeft zijn krultangen zo uniek weten te maken door er een geheim ingrediënt bij te voegen. Dit geheime ingrediënt zorgt ervoor dat de krullen lang mee gaan en dat het haar een prachtige glans krijgt!

Nieuwe technologie

Cloud Nine vond dat het tijd werd om anders te doen dan normaal. De krultangen die Cloud Nine heeft ontworpen zijn zeer bijzonder door zijn spitse staaf. Doordat de krultangen een spitse staaf hebben, is elke krul mogelijk! Van een brede krul tot aan een bescheiden fijne krul, de krultangen van Cloud Nine maken het mogelijk! Naast de krultangen met een spitse punt heeft Cloud Nine de Waving Wand. Deze krultang maakt een brede, grove krul die het haar een ware volume boost geeft met een subtiele glans over het haar.

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de juiste krultang of heeft u vragen over onze producten? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Cloud Nine Krultangen (2 artikelen)
Bekijk alles