We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Cloud Nine Stijltangen

In de wereld van de stijltangen is heel wat te bieden en is het soms lastig om de juiste stijltang te kiezen. Om de juiste stijltang te nemen is het fijn om wat handige tips te weten waar een stijltang aan moet voldoen; het is erg belangrijk om een stijltang te kopen met keramische platen, deze zorgen ervoor dat er een goede warmte begeleiding is en het haar wordt beschermd tegen de hitte van de stijltang. Daarnaast is het ook erg handig om de afmeting te weten zodat de juiste stijltang voor het juiste haartype kan worden gekozen. Cloud Nine heeft aan deze eisen gedacht en heeft een selectie gemaakt van de beste stijltangen! Gebruik voor een optimaal resultaat de stijltang van Cloud Nine in combinatie met Hittebescherming of Haarserum

Stijltang voor ieder haartype

Cloud Nine heeft aan iedereen en ieder haartype gedacht. Speciaal voor fijn en kort haar is de Micro Iron ideaal! Het is een smalle stijltang, waardoor het makkelijk is om kort haar te stijlen en de lok/ pony in het gewenste model te krijgen. Daarnaast is deze stijltang handig voor onderweg, door zijn compacte formaat hoeft de stijltang nergens gemist te worden en kan overal worden opgeborgen! Voor lang en dik haar is de Wide Iron de perfecte stijltang. Door zijn brede platen is het haar snel te steilen en wordt het haar snel stijl en glad. Cloud Nine heeft eraan gedacht om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken en alle stijltangen zijn van zeer goede kwaliteit ! Naast stijltangen heeft Cloud Nine ook krultangen in het assortiment. 

Persoonlijk advies voor u!

Om de juiste stijltang te kiezen is het soms fijn om persoonlijk advies te krijgen. Mocht u het fijn vinden om advies te krijgen over de stijltangen van Cloud Nine of heeft u vragen over onze producten? U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling! Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar en u kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag