Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Colour Mania

(1 artikel)
Bekijk alles
Colour Mania (1 artikel)
Bekijk alles

Colour Mania

Verschillende haarkleuren is al een lange tijd in. De gave felle kleuren zijn nu heel makkelijk om thuis te gebruiken! Colour Mania heeft speciaal voor deze trends haarkrijt ontworpen. Deze haarkrijt blijft een paar dagen zitten en het is makkelijk in gebruik! Door de gave kleuren van Colour Mania is het gemakkelijk om zelf te kiezen welke kleur het haar wordt en het is makkelijk te bepalen of je het over het hele haar aanbrengt of in de punten of een lok.

Creëer je eigen look!

Door het gebruik van Colour Mania haarkrijt is het gemakkelijk om het haar om te toveren tot je eigen gecreëerde look! Of het nou gaat om de lok een gave kleur te geven of het gehele haar, met de Colour Mania haarkrijt wordt het altijd zo “gewone” kapsel in een handomdraai een gaaf kapsel!

Veilig online Colour Mania bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online de juiste kleur van Colour Mania bestellen. Vind u het fijn om advies te krijgen over de kleuren van Colour Mania? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.