Merken
  1. (13)
Haartype
  1. (2)
  2. (4)
  3. (1)
  4. (4)
  5. (1)
  6. (1)
Levertijd
  1. (13)
Stoffen
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Concoction

(13 artikelen)
Bekijk alles
Concoction (13 artikelen)
Bekijk alles

Concoction

Concoction is een uniek diervriendelijk haarverzorgingsmerk wat voor ieder haarprobleem een oplossing heeft. De naam “shampyou” is te danken aan zijn geweldige combinatie, namelijk shampoos combineren met de unieke serums van Concoction. Daardoor wordt niet alleen het haar gereinigd, maar de hoofdhuid wordt gekalmeerd, gehydrateerd en verzorgd!

YOU call the shots!

Het motto van Concoction is ‘YOU call te shots!’. Dit motto is te danken aan het vele experimenteren met allerlei shampoos, serums en kleurstoffen. Concoction vind het erg belangrijk dat men zelf kan bepalen welke shampoo of welk serum gebruikt wordt voor het haartype en het eventueel ook kan mengen. Ieder product van Concoction bevat een unieke geur waardoor het reinigen van het haar een heerlijke geur sensatie beleeft!

Beauty for u!

Het motto van JohnBeerens.com luidt; Delivering beauty voor iedereen! Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven over de haarproducten van Concoction! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.