We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Concoction Superserum Shots

Een superserum shot is een serum wat te mengen is met de shampoos van Concoction die zorgen voor een uniek resultaat en voor ieder haartype te mengen zijn. Door deze unieke eigenschap van dit fijne haarverzorgingsproduct is er voor iedereen de juiste shampoo die zelf te combineren is met de andere producten van Concoction.

Twist it!

Concoction is het enige haarverzorgingsmerk wat erin is geslaagd om hun producten bij elkaar te mengen om een fantastische draai te geven aan de shampoo of conditioner! Per shampoo fles mogen er maximaal 2 superserum shots bij worden gevoegd! Daardoor ontstaat er een unieke combinatie die het haar van binnenuit verzorgd. De superserum shots bevatten Aloë vera wat ervoor zorgt dat het haar wordt gehydrateerd en frambozenblad, wat ervoor zorgt dat de kleur langer houd.

Veilig online Concoction bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste serum bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de superserum shots van Concoction of heeft u vragen over onze producten? Onze beautyspecialisten staan u graag te woord! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje