Merken
  1. (3)
Levertijd
  1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

CReaTeLashes

(3 artikelen)
Bekijk alles
CReaTeLashes (3 artikelen)
Bekijk alles

CReaTeLashes

CReaTeLashes is het merk op het gebied van wenkbrauwen en wimper verzorging. CReaTeLashes heeft namelijk verschillende verzorgende producten die de haargroei stimuleren en tevens de wimpers en wenkbrauwen verzorgen. Het actieve ingrediënt dat wordt gebruikt in de beautyproducten van CReaTeLashes is isopropyl cloprostenate. De producten van CReaTeLashes zijn dermatologisch getest en bevatten uitsluitend ingrediënten waarvan bewezen is dat ze effectief werken en verdraagzaam zijn. Daarom zijn de producten uitermate geschikt voor alle huidtypes.

Producten van CReaTeLashes

In het assortiment van JohnBeerens.com kan u verschillende producten van CReaTeLashes vinden. Een van de favoriete producten van onze beautyexperts is CReaTeLashes Eyelash Fibers. Dit is een verzorgend product dat ervoor zorgt dat men binnen een mum van tijd kan genieten van vollere wimpers. Door de viscosevezels worden de wimpers langer en voller. Zo kan men genieten van een dramatische look.

Algehele verzorging

CReaTeLashes dragen bij aan een algehele verzorging. Iedere vrouw vindt het fijn om zich goed te voelen en dit ook uit te stralen. Daarom heeft JohnBeerens.com een ruim assortiment aan beautyproducten.

Bestel CReaTeLashes online

Wilt u graag genieten van mooie wenkbrauwen of volle wimpers? Bestel dan vandaag nog uw favoriete producten van CReaTeLashes bij JohnBeerens.com. Zo kan u morgen al genieten van de perfecte uitstraling. Indien u meer informatie wenst over de producten van CReaTeLashes, kan u contact opnemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch te bereiken via: +31 (0)13 -5 30 20 10 of via [email protected]