Merken
  1. (47)
Huidtype
  1. (8)
  2. (1)
  3. (10)
  4. (9)
  5. (6)
Levertijd
  1. (47)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Dado Sens Dermacosmetics

(47 artikelen)
Bekijk alles
Dado Sens Dermacosmetics (47 artikelen)
Bekijk alles

Dado Sens

Huidproblemen zijn inmiddels onderdeel geworden van ons dagelijks leven.  Of het nou allergieën, gevoelige huid, droge huid of onzuiverheden zijn. De invloeden van buitenaf, maar ook het voedsel dat we binnen krijgen of aanleg spelen een grote rol bij de conditie van onze huid. Een mooie huid is namelijk een gezonde huid.  Het doel van Dado Sens was om de huid te geven wat het werkelijk nodig heeft. Vele jaren onderzoek in samenwerking met dermatologen hebben goede resultaten geleverd. Dado Sens combineert het beste wat de natuur te bieden heeft in de producten. De producten zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden. Voor ons is het duidelijk, huidverzorging is een kwestie van vertrouwen. Daarom geeft Dado Sens een garantie van kwaliteit met een duidelijke informatie over de ingrediënten en de effecten van de producten.

De geschiedenis van Dado Sens

Het Börlind bedrijf ontstond op 1 januari 1959. Opgericht door: Annemarie Lindner, haar man Walter Lindner, en Herrmann Börner in het zuidwesten van Duitsland. Annemarie Linder zocht altijd vanaf het begin af aan naar natuurlijke plantenextracten met cosmetische voordelen. Tevens heeft het Börlind bedrijf twee grote cosmeticamerken op hun naam staan. Dado Sens en Annemarie Börlind, die ook in het assortiment van onze webshop te verkrijgen is!

De natuurlijke ingrediënten en processen

De `Made In Germany `label staat voor kwaliteit van de producten, die verwaardigd zijn in het Zwarte Woud. Het Börlind bedrijf staat voor duurzaamheid en eco -maatschappelijke verantwoordelijkheid van de producten. Er worden alleen de beste natuurlijke ingrediënten gebruikt. Zoals koud geperste plantaardige oliën, essentiële oliën, kruidenextracten, marine ingrediënten en vitaminen. In de kruidentuin van het bedrijf worden verschillende soorten bloemen ondergedompeld in olie en daarna in de zon gelegd. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van de oliën die door dit proces zijn ontstaan in crèmes, lotions en huid oliën . Ook het water dat in de producten verwerkt wordt is uit eigen bron, dus zonder chemische behandelingen  is het natuurlijk en revitaliserend. De onderneming zelf is ook erg milieubewust bezig met het winnen van `energie` voor hun productie. De energie die gebruikt wordt om warm water te produceren is afgeleid van de productie en koeling processen met behulp van warmteterugwinning technologie. Alle producten van Dado Sens zijn dermatologisch getest.

Producten van Dado Sens bestellen

Bij JohnBeerens.com is er een ruime keuze aan producten van Dado Sens. Of u nou een goede gezichtscrème zoekt of een geschikte reiniging, Dado Sens heeft het allemaal. Wij hebben zelfs make-up van dit merk in ons assortiment. Heeft u al een keuze kunnen maken? Bestel veilig en snel via onze webshop. Komt u er toch niet uit wat betreft de producten? Neem gerust contact met ons op! We staan iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]