1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 25% Korting Dado Sens Hypersensitive Mascara Black
  Van € 16,95 nu voor € 12,71
  • Extra zwart van kleur
  • Zorgt voor een mooie krul en extra lengte
  • Klontert niet en spreidt de wimpers
  • Laag allergierisico en oogheelkundig getest
  Morgen in huis
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Dado Sens Cosmetics

Dado Sens is een kwaliteitsmerk van cosmetica die gemaakt zijn op basis van natuurlijke ingrediënten. De lijn Cosmetics heeft superfijne, oog- en huidvriendelijke make-up producten.

Dado Sens Cosmetics producten

Dado Sens Cosmetics heeft een hele fijne mascara Dermacosmetics Hypersensitive Mascara Black. De mascara is extra zwart van kleur en heeft een speciaal borsteltje, waardoor het niet klontert. De camelia olie en bamboo extract zorgen voor een langdurig en optimaal resultaat. De mascara is zeer geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.

Voor de gevoelige probleemhuid is de Dermacosmetics Hypersensitive Powder Transparant erg fijn. Het bevat Defensil Plus voor een optimaal en langdurig resultaat en geeft een matterend effect op de huid.

Dado Sens Cosmetics bestellen

Op zoek naar fijne make-up? Dado Sens Cosmetics heeft make-up producten die op een natuurlijke wijze zijn gemaakt en zorgen voor een langdurig resultaat. Heeft u nog vragen over de producten of over Dado Sens? U kunt altijd contact met ons opnemen op alle werkdagen van 9.00-20.30  via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag