2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Dado Sens Sensacea Soothing Face Emulsion
  € 21,40
  • Voor de zeer gevoelige huid
  • Speciaal voor couperose en rosacea
  • Bevat effectieve ingrediënten zoals zoethoutwortel
  • 100% vrij van parfum, kleurstoffen, paraffine, parabenen, siliconen, PEG, dierlijke extracten
  2-5 dagen
 2. Dado Sens Dermacosmetics Sensacea Mild Cleansing Gel
  € 13,75
  • Speciaal voor couperose of rosacea
  • Voor zeer gevoelige huid
  • Aanvullende behandeling voor rosacea
  • 100% vrij van parfum, kleurstoffen, paraffine, parabenen, siliconen, PEG, dierlijke extracten
  2-5 dagen
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Dado Sens Sensecea

Dado Sens is een Duitse kwaliteitscosmetica merk die op een natuurlijke basis hun producten maakt. De Sensecea producten zijn speciaal ontwikkeld voor huidaandoeningen couperose en rosacea.

Dado Sens Sensecea producten

De Sencecea lijn heeft twee producten in het assortiment. De Dermacosmetics Sensacea Mild Cleansing Gel, is een milde reinigingsgel die zoethoutwortel extract,  aloë vera en rode algen extract bevat. De zoethoutwortel en aloe vera  staan bekend om hun kalmerende, helende en geneeskrachtige werking. En de rode algen zijn sterk zuiverend.

Een zachte en hydraterende gezichtscrème is de Dermacosmetics Sensacea Soothing Face Emulsion. De crème voorkomt lichte tot matige roodheid en bevat effectieve ingrediënten zoals: zoethoutwortel extract, aloë vera en rode algen extract. Het werkt dus helend en kalmerend op de huid.

Dado Sens Sensecea producten bestellen

Heeft u last van een van de bovengenoemde huidaandoeningen? Dan is De Dado Sens Sensecea lijn echt een goede oplossing. De producten zijn makkelijk en veilig te bestellen in onze webshop Johnbeerens.com. Heeft u nog vragen over de producten of over Dado Sens? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag