Merken
  1. (17)
Huidtype
  1. (1)
  2. (10)
  3. (1)
  4. (1)
Levertijd
  1. (17)
Stoffen
  1. (4)
  2. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Darphin Anti-veroudering

(17 artikelen)
Bekijk alles
Darphin Anti-veroudering (17 artikelen)
Bekijk alles

Darphin Anti- veroudering

Hoe langer we leven, hoe ouder onze huid word. Vanaf het 30e levensjaar begint de huid verouderings symptomen te vertonen. Dat kan beginnen met lichte rimpels, een dunnere huid en verminderde elasticiteit. Om deze processen uit te stellen heeft Darphin producten op de markt gebracht speciaal om deze tekenen van veroudering tegen te gaan.

Versterken van de huid

De verouderde huid heeft een optimale verzorging nodig die de beginnende tekenen van huid veroudering voorkomt. Darphin heeft speciale verzorgingsproducten gemaakt gericht op de verouderde huid. Ideal Resource serum versterkt het voorkomen van natuurlijke rimpels en verminderd vergrote poriën, waardoor de huid zijn elasticiteit behoud en sterk blijft. Dit serum is geschikt voor ieder huidtype en dagelijks te gebruiken.

Beautycare afdeling

JohnBeerens.com heeft een beautycare afdeling die bestaat uit beautyspecialisten. Mocht u het fijn vinden om persoonlijk advies te krijgen of heeft u vragen over de producten van Darphin? Vraag het onze beautyspecialisten! U kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010.