Merken
 1. (33)
Huidtype
 1. (5)
 2. (7)
 3. (5)
 4. (4)
 5. (3)
 6. (4)
 7. (2)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (32)
 2. (1)
Stoffen
 1. (6)
 2. (17)
 3. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Darphin Huidverzorging

(33 artikelen)
Bekijk alles
Darphin Huidverzorging (33 artikelen)
Bekijk alles

Darphin Huidverzorging

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en dat moet goed onderhouden worden. Door de huid te weinig aandacht te geven, geeft de huid zelf aan dat het gevoed moet worden. De huid geeft het aan door droogheid, rode plekken, ruwere huid te vertonen. Omdat de huid de beste verzorging verdient heeft Darphin een selectie gemaakt van enkel de beste producten waarbij ieder huidtype de juiste verzorging krijgt.

Natuurlijke huidverzorgingsproducten

De huidverzorgingsproducten van Darphin zijn allemaal op natuurlijke basis. Pierre Darphin heeft daar bewust voor gekozen zodat de huid niet wordt blootgesteld aan verkeerde invloeden van buitenaf en dat de huid de verzorging krijgt die het verdiend. Voor de huid die veel in aanmerking komt de zon is de Vital protection lotion SPF50 een echte aanrader! Deze lotion beschermt de huid optimaal tegen de zon door de 100% natuurlijke minerale zonnefilters waardoor er optimaal genoten kan worden van de zon!

Beautycare afdeling

JohnBeerens.com vind het erg belangrijk om de beste service te verlenen en het beste advies te geven. Mocht u vragen hebben of vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Darphin, kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling! U kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010.