Merken
  1. (6)
Huidtype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (3)
Levertijd
  1. (6)
Stoffen
  1. (1)
  2. (2)
  3. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Darphin Intral

(6 artikelen)
Bekijk alles
Darphin Intral (6 artikelen)
Bekijk alles

Darphin Body care

De Darphin Body care lijn is specifiek gericht op het verzorgen van het lichaam. Door het verzorgen van het lichaam blijft het lichaam in goede conditie en vertoont de huid geen droge of rode plekken. Een bodylotion is nooit verkeerd om te gebruiken, vooral na het douchen niet. Het lijkt alsof de huid niet roept om verzorging en dat een bodylotion of een serum geen hoge nood heeft maar schijn bedriegt, de huid heeft wel degelijk dagelijkse verzorging nodig!

Cleansing gel

Speciaal voor de wat verstoorde huid heeft Darphin een Blemish Cleansing Gel op de markt gebracht die geschikt is voor het gezicht met puistjes en mee- eters. Deze gel verminderd puistjes en zorgt voor een gladde, stralende huid. Daarnaast is deze cleansing gel vrij van siliconen, parfum en alcohol.

Veilig online Darphin bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Darphin? Vraag het onze beautyspecialisten! Zij staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven en al uw vragen te beantwoorden. U kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010.