Merken
  1. (5)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (5)
Stoffen
  1. (1)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Darphin Oogverzorging

(5 artikelen)
Bekijk alles
Darphin Oogverzorging (5 artikelen)
Bekijk alles

Darphin Oogverzorging

De ogen zijn zeer kostbaar en dienen de juiste verzorging te krijgen. Als de huid rondom de ogen niet goed word verzorgd, wordt de huid niet optimaal gevoed waardoor er sneller verouderings tekenen optreden. Door de verschillende weersomstandigheden kan de huid rondom de ogen vocht arm zijn. Darphin heeft speciaal voor de ogen de perfecte verzorging.

Voedende producten

De oogverzorgingsproducten van Darphin hebben alle een voedende en verzorgende werking. De huid rondom de ogen is vaak wat dunner en verdient juist daarom de perfecte verzorging. De producten van Darphin zijn gericht speciaal op de huid rondom de ogen en zorgen ervoor dat de huid wordt gevoed en versterkt. Soothing eye contour mask verzacht fijne lijntjes rondom het gevoelige gebied van de ogen. Dit serum is geschikt voor alle huidtypes en is dagelijks te gebruiken.

Veilig online Darphin bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Darphin of heeft u vragen over onze producten? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.